Ουράνιος Ήχος & Φως

Categories:Άρθρα
john

Δεν έχουμε δώσει την απαιτούμενη προσοχή, που θα έπρεπε σε ένα ουράνιο δημιούργημα, όπως ο ήχος και κατ` επέκταση το ουράνιο φώς, που είναι το αποτέλεσμα του ενεργειακού πεδίου του ήχου. Περιορίσαμε το ενδιαφέρον μας, στην χρήση του ήχου ως διασκεδαστικό μέσον και στην καλύτερη περίπτωση, ως ψυχαγωγικό μέσον.
Ο ήχος είναι κάτι πολλή μεγαλύτερο, μακρινό και πανάρχαιο, ανήκει στην πρωταρχική περίοδο της δημιουργίας του σύμπαντος, είναι το πρωταρχικό ενεργειακό πεδίο που ενεργοποιείσαι την ύλη του σύμπαντος, με φώς και ζωή, η πρώτη ζώσα ενέργεια που καταγράφηκε στη μνήμη της ύλης και του D.N.A. του σύμπαντος κόσμου. Αυτή η ζώσα ενέργεια, υπάρχει παντού στο ζωντανό και ενεργοποιημένο σύμπαν, με την ταλάντωση του ο ήχος, χαρίζει την αναντικατάστατη αρμονία της συνεχούς ροής και της αιωνιότητας, των οργανισμών, των σωμάτων του μεταβαλλόμενου ενεργού σύμπαντος, ατομικά και ομαδικά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο άνθρωπος είναι ισότιμο μέλος του σύμπαντος, αναλογικά με την ύπαρξη του, απολαμβάνει όλες της ιδιότητες της συμπαντικής αρμονίας.
Στο ανθρώπινο D.N.A., υπάρχει αυτή η πρωταρχική και πανάρχαια καταγραφή, της αρμονικής δόνησης, της συνεχούς ροής και της αιωνιότητας, αυτές οι συγκεκριμένες συχνότητες, προστατεύουν την ψυχική και την σωματική Υγεία των ανθρώπων, βρίσκονται καταγεγραμμένες στο κύτταρο και είναι συμβατές στο D.N.A. αναγνωρίσιμες ως φυσικές συμπαντικές συχνότητες και όχι ως τεχνικές.
Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται σήμερα, σε όλες της πολιτισμένες περιοχές του πλανήτη, είναι τεχνητές και μι αναγνωρίσιμες από το κύτταρο και το D.N.A. μας.
Οι οικογένεια των συχνοτήτων που συντονίζεται το σύμπαν, ανήκει στην πέμπτη αρμονική του συμπαντικού αρμονικού πίνακα, αυτή την οικογένεια των συχνοτήτων την χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ελλάδα, στα Ασκληπιεία, στην εκπαίδευση στα θέατρα και γενικότερα σε κάθε μουσική φόρμα. Ένας από τους τελευταίους χρήστες, αυτής της οικογένειας, των συχνοτήτων του σύμπαντος, ήταν ο VERDI. Από τον 17ο αιών περίπου σταδιακά, άρχισε η κατάργηση, της φυσικής συχνότητας που συντονίζεται το σύμπαν, με μια νέα κατασκευασμένη συχνότητα, μι συμβατή με τον συντονισμό και την αρμονία του σύμπαντος και κατ` επέκταση μι συμβατή με το D.NA. των ανθρώπων, των ζώων, των πουλιών και της ίδιας της Γής.
Στο κέντρο έρευνας και μελετών <<ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ>> Που ίδρυσα το 1983, καταφέραμε και επαναφέραμε σε λειτουργία, τον Ουράνιο ήχο και Φώς, δηλαδή την φυσική συχνότητα που συντονίζεται το σύμπαν. Κατασκευάσαμε ιδικά μουσικά όργανα, από το απώτατο παρελθών, που τα χρησιμοποιούσαν στα Ασκληπιεία, για θεραπευτικούς σκοπούς. Με αυτό τον τρόπο, εναρμονίζουμε πάλι και σήμερα, όπως τον παλαιό καλό καιρό, το κύτταρο τους νευρώνες του εγκεφάλου και γενικότερα το D.N.A., για μία Υγιή, καλύτερη και ποιοτικότερη έκβαση της ζωής μας.

Μιχάλης Καραβασίλης. Μουσικός Δημιουργός Ερευνητής.